WOOBA,
"Reconnect in Light"

Galeria creart
Piața Lahovari nr. 7, București

10 Decembrie 2020 - 10 Ianuarie 2021

Curator:

Înapoi

WOOBA,
"Reconnect in Light"


Galeria creart
Piața Lahovari nr. 7, București

10 Decembrie 2020 - 10 Ianuarie 2021

Curator:

Înapoi

Stay safe, stay apart, but reconnect in light!

De Crăciun simți mai mult decât oricând nevoia de a te reconecta cu cei dragi. În acest an plin de incertitudini, suntem nevoiți să stăm departe fizic și mai aproape în suflet. Dar lumina aprinsă în fiecare casă ne reconectează și ne dă speranță. 

Lumina - un simbol al începutului și al sărbătorilor de iarnă. Ne invită să privim spre viitor, la zilele ce vor veni și la bucuria de a trăi. Am creat special pentru Galeria Creart o instalație de lumină - o galaxie de speranțe - care ne amintește că suntem împreună, parte din univers, oriunde ne-am afla. 

Este invitația noastră ca în vremuri în care nu putem călători fizic, să ne lăsăm purtați, în visare și în lumină, spre stele. Să aprindem scânteia din suflet și să ne lăsăm călăuziți nu de întuneric, ci de forme de lumină, concretizate în obiecte de design.

Despre WOOBA:
Toate pasiunile noastre se reflectă în stele. Creăm instalații de lumină și construim în același timp un brand sustenabil, bazat pe principiile economiei circulare. Proiectăm obiecte urbane, geometrice, pentru a satisface cele mai importante tendințe actuale în materie de gust şi stil. În acest proces, dezvoltăm un lanț economic local de impact, folosind materiale reciclate din lemn şi îmbinări din plastic biodegradabil, realizate prin tehnologie 3D. Aşa am creat WOOBA - o nouã formã de luminã. Lumină pentru suflet. Lumină pentru viitor. 
https://wooba.ro/