creart Gallery s-a poziționat ca una dintre cele mai cunoscute galerii de artă contemporană aparținând de o instituție publică – Primăria Capitalei prin creart. Galeria este dedicată solo show-urilor artiștilor români și internaționali, precum și organizării de dezbateri, conferințe împreună cu artiștii și curatorii prezenți în expoziții.

 

Programul este constituit din expoziții utilizând medii diferite, încercând să promoveze excelența în arta contemporană. Galeria se concentrează, totodată, și pe mediile noi tehnologice utilizate în artă precum inteligența artificială, blockchain, realitatea virtuală, realitatea augumentată etc.

 

creart Gallery este unul dintre partenrii permanenți ai Bucharest Biennale – Bienala Internațională de Artă Contemporană București și Reforma Photo Days – Festival de Fotografie Contemporană.

 

Partener strategic ne este Teatrelli, un teatru care funcționează în aceeași clădire și găzduiește evenimentele discursive ale galeriei.

 

În spatele clădirii avem o grădină de vară unde se organizează proiecții de film și concerte – Grădina cu filme.

 

creart Gallery este un proiect al Primăriei Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Curator

Ana Daniela Sultana

Comunicare

Cerasela Ciupală-Călin

Technician panotare

Cornel Jidovu